Angående P4 Extra

Aktuellt, 2015,

Det har kommit till min kännedom att det finns personer som försöker dra några politiska växlar med rasistiska övertoner på en intervju jag gjorde för Erik Blix i P4 Extra. Jag refererade till en bekant från Italien som väljer att se på italienska nyheter för att få en mer osminkad bild av vad som händer i bl.a. Syrien. Våldsdåd signerade den Islamiska Staten. På sajten Avpixlat har man gjort sin egen tolkning av innebörden i det jag sa och använder det i sina egna syften, vilket är tragiskt. Om det är någon som svävar i tvivelsmål om var jag står någonstans så ber jag att få citera vad varenda fredsikon i hela världen har upprepat; ”WE ARE ALL ONE, WE MUST ALL UNITE…” En sak är fullständigt klar, vi kan inte hålla på som vi gör nu, tro att vi är duktiga när vi delar in oss i grupper och bekämpar varandra. Hatar varandra. Vi borde veta bättre och vi måste ta de problem vi står inför Ett Steg Till.